Table of Contents
Kortom, het 7-zone koudschuim gel matras van Comfort is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een matras dat zorgt voor een goede nachtrust en een uitstekende ondersteuning van het lichaam. Bestel het matras Comfort nu al vanaf 209,- euro. Ben jij op zoek naar het perfecte matras voor op jouw lattenbodem? Dan is het 7-zone koudschuim matras "Lazy" dé oplossing voor jou! Dit matras is speciaal ontworpen om jouw lichaam optimaal te ondersteunen tijdens het slapen en is al verkrijgbaar vanaf 229,- euro.
Dit matras is speciaal ontworpen om op lattenbodems te gebruiken en heeft daarom een welverdiende eerste plek in onze top 3 van beste matrassen voor lattenbodems (elektrische lattenbodem). De 7 zones bieden een goede ondersteuning voor verschillende delen van je lichaam en voorkomen zo rugklachten. Bovendien past dit matras zich aan jouw lichaamstemperatuur aan, zodat je 's nachts niet te warm of te koud hebt
Twijfel niet langer en kies voor de Cosy 7-zone koudschuim en traagschuim matras voor een goede nachtrust op jouw lattenbodem. Ik hoop dat deze blog je geholpen heeft bij het vinden van het beste matras voor jouw lattenbodem. Onthoud dat het kiezen van het juiste matras van groot belang is voor een goede nachtrust en een gezonde rug.
Heb je een matras gevonden dat op papier past bij jou slaapgewoonten en voorkeuren? Test het matras dan 100 dagen uit met onze proefslapen garantie! Al onze matrassen worden binnen 5-10 werkdagen gratis thuis geleverd en het is ook mogelijk om achteraf te betalen. Vergeet echter niet om ook de kwaliteit van de lattenbodem zelf in overweging te nemen bij het maken van je keuze.
De pocketveer ontstond in 1901 en werd uitgevonden door de Britse oprichter van het huidige Vispring, James Marshall. De uitvinding was een revolutie in het bed ontwerp en zorgde voor ongeëvenaarde comfortniveaus. Sindsdien werden pocketvering matrassen (ook wel pocketveren matras) ontworpen en verder geperfectioneerd door tal van verschillende merken, je vindt ze dan ook in vele verschillende kwaliteiten.
Een niet-verstelbare lattenbodem wordt ook wel een vlakke lattenbodem genoemd. Het is een eenvoudige oplossing om je matras en je lichaam tijdens het slapen een basisondersteuning te geven. De Lattenbodem Premiflex Niet Verstelbaar kan gebruikt worden in een bestaand bedkader of losstaand met een bijbehorende potenset. Over het algemeen geldt: hoe meer latten er in een lattenbodem zitten, hoe beter je lichaamsgewicht verdeeld wordt.
De Lattenbodem Premiflex Niet Verstelbaar - Niet Plooibaar is een basismodel dat over 28 latten beschikt en biedt hiermee een goede ondersteuning. Bijzonder interessant zijn de 4 dubbele instelbare latten ter hoogte van het hoofd, de rug en de benen. Van deze latten kun je zelf de stevigheid bepalen door deze zachter of net harder aan te spannen..
Dacht je dat alleen de matras jouw slaapcomfort bepaalt? Fout, een stevige maar flexibele lattenbodem is even belangrijk. Het is net de combinatie van matras en lattenbodem die jouw lichaam op de juiste manier ondersteunt. Aangezien we ongeveer een derde van ons leven in bed doorbrengen, zorg je dus best voor een slaapsysteem waarmee je ’s ochtends uitgerust wakker wordt.
Ook binnen de kwaliteitsvolle lattenbodems kan de prijs nog sterk variëren. Dat hangt onder meer af van de verstelbaarheid. Lattenbodems kan je combineren met alle soorten matrassen: koudschuim, memory foam of latex. Kies je matras in functie van jouw slaapbehoeften. Een lattenbodem is relatief gemakkelijk te hanteren en past in elke ruimte.
Je vindt een lattenbodem in elke afmeting die je maar wil. Eenpersoons, tweepersoons, tussen de twee, extra breed of wat langer… Er is een passende lattenbodem voor elk bed, elke kamer en elk lichaamstype. Een lattenbodem combineer je heel gemakkelijk met een bedomranding die mooi staat in jouw interieur. De mogelijkheden op dat vlak zijn eindeloos.
Onder een bed met lattenbodem kan je bijvoorbeeld een lade voorzien om beddengoed in op te bergen. Handig en ruimtebesparend. Een lattenbodem kan je gemakkelijk uit het bedkader halen om alles eens goed te stofzuigen en te reinigen. Een vaste lattenbodem kan jouw lichaam perfect ondersteunen, als hij van goede kwaliteit is.
Ben je op zoek naar iets extra’s? Misschien heb je lichamelijke klachten zoals rusteloze benen, een slechte bloedsomloop, snurken of reflux (lattenbodem met poten). Of je brengt veel tijd door in bed omdat je ziek bent of graag onder je dekbed zit te lezen of Netflixen. Hoe dan ook, er is altijd wel een reden om te kiezen voor een verstelbare lattenbodem
Binnen de verstelbare lattenbodems heb je ook nog eens de keuze tussen manueel verstelbare lattenbodems en elektrisch verstelbare lattenbodems. Die laatste zijn het toppunt van comfort: met een eenvoudige druk op de knop zet je je bed in de gewenste positie, bijvoorbeeld met de benenzone iets hoger of met het ruggedeelte in zithouding.
Met een tweepersoonshoeslaken kan je de gevreesde ‘kloof’ tussen de twee matrassen overbruggen. Ook twee apart elektrisch verstelbare lattenbodems kan je combineren in een tweepersoonsbed. Zo kan elke partner zijn of haar eigen kant zelf regelen. In dat geval leg je over de twee eenpersoonsmatrassen een ‘splittopper hoeslaken’. Dat is een hoeslaken met een ‘split’ in het midden zodat je de twee lattenbodems toch nog apart kan verstellen.
Ben je op zoek naar een nieuwe lattenbodem? Dan houd je best rekening met verschillende factoren: Je bedomranding of bedframe is vooral een kwestie van smaak. Je vindt bedomrandingen in hout of bekleed met stof, in alle vormen en kleuren. Het formaat van de bedomranding moet natuurlijk wel afgestemd zijn op het formaat van je lattenbodem(s).
Een extra groot bed past dus niet elke ruimte. Door te opteren voor een smalle bedomranding of zelfs je lattenbodem gewoon op pootjes te zetten, kan je toch gaan voor de zo grootste mogelijke lattenbodem en matras. Ben je wat breder gebouwd of zijn jij of je partner langer dan gemiddeld? Kies dan zeker een bredere of langere lattenbodem, als je daar de ruimte voor hebt.
Niets zo vervelend als wakker worden door koude voeten die uit het bed hangen… Bespaar nooit op je slaapcomfort. ergonomische lattenbodem. Binnen de betere lattenbodems heb je ook nog voldoende prijsvariatie in functie van jouw budget. Bij Ergosleep® ben je zeker van een hoge kwaliteit. Alles voor een goede nachtrust! Heb je al een bedframe? Ook dan blijven er
Je vindt dus zeker een lattenbodem die bij jou past. Bovendien zijn onze lattenbodems allemaal beschikbaar in een vaste en een – manueel of elektrisch - verstelbare variant. Met de juiste lattenbodem kan je je lichaam optimaal ondersteunen. Besteed dus voldoende aandacht aan de selectie van je lattenbodem, in combinatie met een goede matras.
Een goed ontworpen vlakke lattenbodem biedt uitstekende ondersteuning voor de matras en helpt om het gewicht van de slaper gelijkmatig te verdelen, wat de levensduur van de matras kan verlengen. Een vlakke lattenbodem is een stabiele bedbodem voor elk type matras. Zowel voor de binnenvering-, de pocketvering- als de koudschuimmatras.
Ze zijn gemakkelijk te monteren. De veerkrachtige latten bewegen in flexibele kunststof kappen en zijn instelbaar op hardheid - lattenbodem 140x200. De meeste bodems hebben een middenzone en schoudercomfortzone. Voor bedden met weinig inlegdiepte vindt u de bedbodem met latten die binnenin het frame liggen en zodoende geen extra hoogte in gebruik nemen
Table of Contents
Latest Posts
Geef Deze Slaapadviezen Niet Aan Je Cliënt Met - Slaapanalyse Matras - Droomcomfort.be
Hoeveel Slaap Heb Ik Nodig? - Slaapanalyse Matras - Droomcomfort.be
Helend Slapen Is Gezond Ontwaken - Slaapanalyse Matras - Droomcomfort.be
Navigation
Latest Posts
Geef Deze Slaapadviezen Niet Aan Je Cliënt Met - Slaapanalyse Matras - Droomcomfort.be
Hoeveel Slaap Heb Ik Nodig? - Slaapanalyse Matras - Droomcomfort.be
Helend Slapen Is Gezond Ontwaken - Slaapanalyse Matras - Droomcomfort.be